Mindful2work

Wil jij je ook weer vitaler voelen? Meer in balans zijn door betere dosering tussen inspanning en ontspanning? Weer zin in de dingen hebben? Je werk kunnen uitvoeren en tegelijkertijd goed voor jezelf kunnen zorgen? Beter naar jezelf kunnen luisteren? Een doeltreffend anti-stress-en-burnout-programma!

Tegenwoordig is het in de Westerse maatschappij bijna de norm om ons vaak gehaast en gespannen te voelen als gevolg van dagelijks terugkerende
stress. De levensstijl in onze 24/7 maatschappij wordt gekenmerkt door snelheid, tijdsdruk, competitie, onzekerheid rondom banen, constant
beschikbaar zijn via social media, een overdaad aan prikkels en multitasken.

Meer dan 1 miljoen Nederlanders heeft last van burn-outklachten en 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim is het gevolg van werkstress.
Ziekteverzuim als gevolg van werkstress kost werkgevers jaarlijks 1,8 miljard euro (tno).

Mindful2Work combineert de elementen bewust actief buiten bewegen, yoga en mindfulness in een nieuw ontwikkeld zesweekse programma. Voor de ontwikkeling van dit programma is nauw samen gewerkt met het VU. De resultaten tot nu toe laten een groot effect zien op korte en lange termijn.

Eén van de deelnemers vindt dat dit programma haar leven zó positief beïnvloed heeft, dat zij de tip gaf om dit programma  mindful2live  te noemen.

In het kader van duurzaam omgaan met werknemers is deze training ook geschikt voor het bedrijfsleven. Prijs en locatie kunnen in overleg vastgesteld worden.

De training is voor iedereen geschikt, dus ook voor mensen die niet zo sportief zijn of geen ervaring met yoga of mindfulness hebben.  De oefeningen zijn aanpasbaar naar ieder zijn persoonlijk kunnen. Ieder lichaam is immers uniek en je eigen lichaam is leidend!

  • We oefenen naar ons lichaam te luisteren tijdens de training.
  • We onderzoeken onze denk- en gedragspatronen.
  • We leren liever voor onszelf te zijn.
  • We leren een beweeg en ontspanningsprogramma dat ons vitaal maakt/houd en laagdrempelig is.

De training bestaat uit 6 sessies van ongeveer 2 uur. Elke sessie begint met bewust aktief bewegen. Dit doen we buiten in de natuur. In de natuur zijn, heeft een bewezen positief effect op ons geluksgevoel! Aansluitend doen we ontspanningsoefeningen (vanuit de yin- en restorative hatha yoga) en dan mindfulness. Elke week zijn er oefeningen voor thuis. Deze oefeningen zijn essentieel voor de effectiviteit van de training.

Wanneer de volgende training start is nog niet gepland. Heb je interesse laat dit dan toch even weten. Bij voldoende interesse kan er op korte termijn een training gestart worden.

Na inschrijving bel ik je even op voor een kort intake-gesprek.

Kosten:

  • particulier(in mijn praktijk aan huis): E 165,00*
  • Bedrijven en instellingen (op locatie): nader overeen te komen.

 

*De prijs is inclusief werkboek en gratis download van de oefeningen.