Reacties

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan via de volgende link:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.113.29 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Ester Ester uit Almere schreef op 19 maart 2019 om 20:15:
Net klaar met de mindfulness cursus bij Annelies. Mijn doel was om op mijn werk te gaan voelen hoe het met me gaat en daar actie op te ondernemen. Ik heb hier door de cursus al een paar belangrijke stappen in kunnen zetten. En mindfulness zorgt er ook voor dat ik me meer bewust ben van het hier en nu in plaats van altijd in gedachten bezig zijn met dat wat ik daarna moet doen. Dit was voor mij een eerste kennismaking met meditatie en hier ga ik zeker mee door. Dankjewel Annelies!
Monique Monique uit Almere schreef op 7 november 2018 om 14:48:
Ik heb de afgelopen acht weken de mindfullnes cursus gevolgd. Dit omdat ik graag weer met beide benen op de grond wil staan zonder stress zonder angst zonder snelle irritaties. Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Ik ben zelf relaxter geworden doe niet alles meer op de automatische piloot en vindt mijn rust in het mediteren. Dus alleen maar positiviteit voor mij....ik weet dat ik er nog lang niet ben maar blijf doorgaan met mijn mindfulles leventje door te blijven mediteren. Heel erg bedankt annelies voor alles wat ik bij je geleerd heb..
ingrid ingrid uit almere schreef op 27 mei 2018 om 13:55:
Cursus mindfulness gevolgd. Heerlijk om meer bewust te worden en stil te staan bij je eigen gedachtes en gevoelens. Prettige oefeningen afgewisseld met theorie: heel praktisch. Top!
Jeanette Jeanette uit Purmerend schreef op 19 mei 2018 om 06:24:
Net mijn Mindfullnes training afgerond bij Annelies, heel leerzaam en door de korte maar interessante theorie momenten geheel niet “zweverig”. Kleine groep, fijne lokatie en ook nog eens heel gezellig. Ik heb veel van je geleerd Annelies, dankjewel !
Natasja Natasja uit Almee schreef op 16 mei 2018 om 18:57:
Lieve Annelies, bedankt voor de fijne mindfulnesstraining! Heb veel van je geleerd bijvoorbeeld wat je kan doen als je te veel in de gedreven doe-modus zit en wat je kan doen als je hoofd vol gedachtes zit. De training zit vol afwisseling ( meditatie-oefeningen,theorie,gesprekken etc) wat ik erg prettig vond😊 Thanks!!
Iris Iris uit Almere schreef op 9 mei 2018 om 14:18:
Ik was altijd ontzettend onzeker, waardoor ik moeite had met een goed sollicitatiegesprek te voeren. Annelies heeft mij hier heel goed in gecoacht en ik heb inmiddels een baantje!! Dankjewel Annelies 🙂